Blog

Zaujalo Vás Abri? Zde se o nás můžete dozvědět více. Průběžně sem přidáváme novinky jak firemní, tak neformální a pokud by Vám to nestačilo, můžete mrknout i na naše sociální sítě.

Úvod 9 Blog
Kerning

Kerning

Kerning je důležitou součástí typografie, která se zabývá správným rozložením mezer mezi jednotlivými písmeny ve slovech. Cílem kerningu je dosáhnout vizuálně vyváženého a příjemného vzhledu textu. Správné rozložení mezer má totiž významný dopad na čitelnost, estetiku a celkový dojem z typografie.

Proč zvážit rebranding?

Proč zvážit rebranding?

Samotný proces rebrandingu je strategickým rozhodnutím, které může mít významný dopad na úspěch podniku. Rebranding znamená předefinování firemní identity, což může zahrnovat změnu názvu, loga, vizuálního stylu a celkového vnímání značky. Při správném provedení může rebranding přinést mnoho výhod, jako je zvýšení povědomí o značce či přilákání nových zákazníků.

Co je to firemní identita?

Co je to firemní identita?

Corporate Identity je klíčovým aspektem PR. Obecně lze říct, že spočívá v tom, jak Vaše společnost vypadá na venek. Zde se soustředíme na tři důležité stránky CI. Logo, barvy a typografie. To jsou všudypřítomné prvky, skrze které firmy komunikují své cíle veřejnosti i interně.

Vše o SEO a k čemu slouží

Vše o SEO a k čemu slouží

Optimalizace webu pro vyhledávače je základním kamenem každého úspěšného webu. Obecně spočívá SEO ve snaze umístit web na první místa výsledků vyhledávání.

Projekt: Náplasťová pumpa

Stránka která je určena diabetikům, kteří hledají kvalitní inzulínovou pumpu. Věříme, že přínosná online zkušenost souvisí s přehledností a přívětivostí webu. Stránka náplasťové pumpy kombinuje minimalistický webdesign a uživatelsky přívětivou navigaci, abychom poskytli plynulý a příjemný zdroj zdravotních informací. S elegantním a intuitivním rozhraním lze web snadno prozkoumat a najít všechny potřebné informace.

Tři, dva, jedna a start!

Tři, dva, jedna a start!

Dneškem jsme konečně spustili náš primární web. Každá sekce je tímto plně funkční a návštěvníci našich stránek tak mají zaručený přehled o naší práci a aktivitě. Dozvíte se zde o našem zaměření, s kým jsme již spolupracovali i jak se na nás obrátit.